احتمال آلودگی و مسمومیت بیشتر در دو دسته مواد غذایی وجود دارد ، گوشت و لبنیات نسبت به سایر مواد غذایی محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند.
بدترین شکل ذخیره سازی گوشت در خارج از یخچال است و بهترین حالت ذخیره سازی در فریزر است.
اگرچه میکروب ها در یخچال با سرعت کمتری رشد می کنند ، اما این رشد متوقف نمی شود و گوشت می تواند فقط برای چند ساعت در یخچال سالم بماند.
نحوه نگهداری گوشت چرخ کرده
بنابراین ، تنها در صورت آلوده بودن تمام گوشت ها می توان اطمینان داشت.
هپاتیت ، سقط جنین و مننژیت از عوارض غذای آلوده به ویژه گوشت آلوده است.
اگر غذای پخته شده برای مصرف بعدی استفاده می شود ، حتماً آن را در فریزر قرار دهید و حرارت خود را از دست نداد و سپس آن را برای مصرف مجدد کاملاً بجوشانید تا اگر میکروب در آن وجود دارد ، ناپدید خواهد شد
منبع:
https://www.talab.org/housekeeping/food/طریقه-نگهداری-گوشتهای-چرخ-کرده.html