طریقه نگهداری گوشتهای چرخ کرده

احتمال آلودگی و مسمومیت بیشتر در دو دسته مواد غذایی وجود دارد ، گوشت و لبنیات نسبت به سایر مواد غذایی محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند.

بدترین شکل ذخیره سازی گوشت در خارج از یخچال است و بهترین حالت ذخیره سازی در فریزر است.

اگرچه میکروب ها در یخچال با سرعت کمتری رشد می کنند ، اما این رشد متوقف نمی شود و گوشت می تواند فقط برای چند ساعت در یخچال سالم بماند.

نحوه نگهداری گوشت چرخ کرده

بنابراین ، تنها در صورت آلوده بودن تمام گوشت ها می توان اطمینان داشت.

هپاتیت ، سقط جنین و مننژیت از عوارض غذای آلوده به ویژه گوشت آلوده است.

اگر غذای پخته شده برای مصرف بعدی استفاده می شود ، حتماً آن را در فریزر قرار دهید و حرارت خود را از دست نداد و سپس آن را برای مصرف مجدد کاملاً بجوشانید تا اگر میکروب در آن وجود دارد ، ناپدید خواهد شد

منبع:

https://www.talab.org/housekeeping/food/طریقه-نگهداری-گوشتهای-چرخ-کرده.html

درباره‌ی تاپ پرشین

blank

حتما ببینید

ساخت امضا با اسم

ساخت امضا با اسم (۱۵۰ مدل)

ساخت امضا با اسم معرفی مدل های مختلف امضا همراه با نام و نام خانوادگی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *