راهنمایی خرید قابلمه های سرامیکی

تکنیک های خرید گلدان

در خرید گلدان های مناسب مشکل دارید. می توانید از نکات موجود در این مقاله کمک بگیرید. قابلمه های سرامیکی جدیدترین ، مدرن ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند.

 

به گزارش تالاب: دیگ اصلی ترین ابزار پخت و پز است و وقتی خانم ها خرید می کنند با انواع مختلفی روبرو می شوند. با ما همراه باشید تا بفهمید کدام غذا برای پخت و پز مناسب تر است.

 

کدام قابلمه برای پخت و پز مناسب تر است؟
میزبانان هنگام خرید گلدان و ماهی تابه بهتر می دانند ، فروشندگان انواع ظروف را از انواع مختلف در مقابل چشمان ما قرار می دهند. اینکه کدام غذای سالم بخریم و غذایمان را به بهترین شکل آماده کنیم ، یک تصمیم بسیار دشوار اما ممکن است.

 

• گلدان های تفلون در مقایسه با گلدان های استیل ، آلومینیوم و قابل قبول انتخاب مطمئنی نیستند ، زیرا معمولاً در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم که یک فلز سنگین است استفاده می شود. به آهستگی وارد غذا می شود و خطر سرطان ، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد.

 

• گلدان های چدنی عمر طولانی دارند. این ظروف برای پخت طولانی ، دمای متوسط ​​تا زیاد مناسب هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند گزینه مناسبی برای پخت و پز هستند. این نوع قابلمه گرما را به طور یکنواخت نشان می دهد و به دلیل مقاومت در برابر دمای بالا برای سرخ کردن ، پخت و پز یا حتی قرار دادن در فر بسیار مناسب است.

 

• قابلمه های استیل از همه قابلمه ها قوی ترند زیرا زنگ نمی زنند و هیچ واکنشی به غذا نشان نمی دهند اما یک مشکل بزرگ دارند. اینکه مستقیماً گرما را منتقل می کند. یعنی وقتی ظرف فولادی در گرما قرار می گیرد ، غذا به سرعت در آن می سوزد. قابلمه های استیل بهترین گزینه برای پخت انواع خورشت ها و غذاهای آبدار است.

 

• قابلمه های سرامیکی جدیدترین ، مدرن ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه هستند که به شرط کاملاً محکم و بدون خراش و خراش قابل استفاده و بدون نگرانی هستند.

 

• گلدان های آلومینیومی برای سلامتی انسان مضر هستند. ذخیره مواد غذایی اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا پختن مواد غذایی در این ظروف باعث می شود که آلومینیوم از ظرف خارج شده و وارد غذا شود. یبوست ، سوi هاضمه ، پوکی استخوان و بیماری آلزایمر مهمترین عوارض جانبی آلومینیوم هستند.

 

• ظروف مسی به خوبی و یکنواخت گرما را نشان می دهند و معمولاً برای تهیه مربا استفاده می شود.

 

از قابلمه های لعاب بیشتر برای تهیه غذاهای آبدار استفاده می شود و نمی توان برنج را در آنها پخت. این قابلمه ها برای نگهداری هر نوع غذا “حتی به استثنای مواد اسیدی” در یخچال مناسب هستند.

 

درباره‌ی تاپ پرشین

حتما ببینید

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟

ما درباره استفاده از اجاق مایکروویو و خطرات احتمالی آن چیزهای زیادی شنیده و خوانده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *