راهنمای خرید بهترین هاست

بهترین هاست برای سایت من چیست؟

به یاد می آورم اولین باری که می خواستم هاست بخرم ، زیرا هیچ تجربه ای در این زمینه نداشتم ، شروع به جستجو در گوگل کردم. من چندین مقاله خواندم و با شرکتهای ارائه دهنده خدمات در این زمینه آشنا شدم.

بهترین هاست

سرانجام اولین میزبان خود را خریدم. اما بعد از مدتی سایت من ایجاد شد ، من با مشکلاتی روبرو شدم و به دنبال راه حل بودم. من باید هم سرویس و هم شرکت میزبان را تغییر می دادم. بنابراین تصمیم گرفتم مقاله ای در این باره بنویسم و ​​علاوه بر اشتراک تجربه شخصی خود ، تجربه شما را نیز بخوانم.

در این مقاله می خواهیم نحوه انتخاب میزبان مناسب و مواردی را که باید هنگام خرید هاست در نظر بگیریم بررسی کنیم تا مانند تجربه تلخ من دچار مشکل نشویم.

ابتدا میزبانی را تعریف کنیم تا همه بتوانند آن را مشاهده کنند.

هاست چیست؟

هاست فضایی است که در سرور قرار دارد و تمام اطلاعات سایت شما در آن قرار می گیرد. با قرار دادن اطلاعات سایت و پرونده های میزبان ، کاربران می توانند در هر زمان و هر مکان به اطلاعات سایت شما دسترسی پیدا کنند.

 

چگونه بهترین هاست ها را پیدا کنیم؟

بهترین میزبان برای همه معنای متفاوتی دارد. به عنوان مثال ، ممکن است بهترین هاست برای من اصلاً برای شما مفید نباشد. بنابراین چگونه می توانیم یک انتخاب خوب انجام دهیم؟

در واقع ، شما باید تعدادی از فاکتورهای مهم را بدانید و هنگام خرید هاست ، گزینه های مختلف را متناسب با آن بسنجید. به این ترتیب شما انتخاب درستی خواهید داشت.

هنگام خرید بهترین هاست ، عوامل مهم را بشناسید

در ادامه ۵ فاکتور مهم را ارائه و بررسی خواهیم کرد.

عامل اول: سیستم عامل
سیستم عامل های هاست

هنگام خرید هاستینگ ، قطعاً با هاست لینوکس و هاست ویندوز روبرو خواهید شد. اما چرا سیستم عامل میزبانی اصلاً مهم است؟

زیرا برای سایت های نوشته شده در PHP و همچنین سایت های تحت مدیریت وردپرس ، جوملا ، پرستاشاپ و مح ، میزبانی لینوکس مناسب تر است.
از طرف دیگر ، میزبانی برای ویندوز برای سایت های طراحی شده با ASP.NET مناسب است.

عامل دوم: کنترل پنل هاست
دومین موردی که هنگام خرید هاست با آن روبرو می شوید ، صفحه کنترل میزبانی است. کنترل پنل نرم افزاری است که روی میزبان نصب شده و مدیریت آن را بسیار بسیار آسان می کند.

در حال حاضر کنترل پنل های زیادی در جهان وجود دارد ، اما ۳ مورد از آنها بیشتر رایج است: C panel ، Direct Admin و Plesk.

C-Panel و Direct Admin برای میزبانهای لینوکس هستند ، اما شما می توانید Plesk را روی میزبانهای Linux و Windows نصب کنید.

در اینجا باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنیم:

پانل C ایران را تحریم و خدمات IP ایران را به حالت تعلیق درآورد. بنابراین نمی توانید به طور قانونی از آن استفاده کنید. شرکت های میزبان اغلب نسخه های خراب و غیرقانونی cPanel را ارائه می دهند. توصیه می کنیم برای جلوگیری از خطرات احتمالی و کاهش امنیت سایت خود ، از پنل های کنترل دیگر به جای پنل C استفاده کنید.
اگر این مورد برای شما مهم است ، حتما مقاله “انواع صفحه کنترل” را مرور کنید. در این مقاله ، ما سه صفحه کنترل (C panel ، Plesk و Direct Admin) را مقایسه کردیم و مزایا و معایب هر یک را ذکر کردیم.

عامل سوم: فضا و پهنای باند
اندازه پهنای باند انتخابی شما به میزان بازدید روزانه سایت شما بستگی دارد. اگر روزانه تعداد زیادی از کاربران از سایت شما بازدید می کنند ، سعی کنید پهنای باند بیشتری داشته باشید تا در هنگام بازدید کاربران ، سایت شما مشکلی نداشته باشد.

بدیهی است که اگر تازه وارد هستید و سایت شما هنوز بازدید کننده زیادی ندارد ، می توانید از برنامه های اساسی که هزینه کمتری دارند استفاده کنید.

عامل ۴: پشتیبانی شرکت میزبان
بهترین پشتیبانی از هاست

شرکت میزبانی وب باید یک تیم پشتیبانی فنی متعهد و پاسخگو داشته باشد. چرا این مهم است؟

بنابراین در صورت بروز مشکلات احتمالی ، می توانید پاسخ روشنی دریافت کرده و مسئله را خیلی سریع حل کنید. بنابراین قبل از خرید هاست ، در مورد سوابق شرکت تحقیق کرده و نظرات سایر کاربران را بخوانید. این اطمینان می دهد که شخصی وجود دارد که در شرایط خاص و بحرانی به شما پاسخ می دهد.

ادامه مطلب  بالا بردن امنیت کرکره برقی

عامل ۵: بکاپ
مهم است که ارائه دهنده خدمات به طور دوره ای از تمام اطلاعات شما پشتیبان تهیه کند. اگر این اتفاق نیفتد ، در هر زمان اطلاعات شما به خطر می افتد و در صورت بروز مشکل ، تمام اطلاعات شما از بین می رود.

خوب ، تاکنون شما با هر یک از این ۵ عامل سابق (خوب یا بد) با سایر افراد در حال خواندن این مقاله تجربه دارید. به عنوان مثال ، از کدام شرکت میزبان پشتیبانی بهتری دریافت کرده اید یا کار با کدام کنترل پنل آسان تر بوده است؟
بهترین میزبان ها با توجه به نیاز شما
بله ، انواع مختلفی از میزبان وجود دارد. اما چگونه می توان فهمید که کدام سرویس به درد ما می خورد؟

برای یافتن پاسخ این س ،ال ، اولین قدم محاسبه تعداد کاربران آنلاین سایت شما ، تعداد بازدیدهای روزانه و توسعه آینده شغلی شماست. همانطور که می دانید اوضاع در یک وبلاگ شخصی کاملا متفاوت از یک فروشگاه آنلاین با ۱۰۰۰ محصول است.

در مرحله دوم باید با انواع هاست آشنا شوید.

هاست اشتراکی

توضیح هاست اشتراکی

در هاست اشتراکی، منابع سرور فیزیکی به صورت اشتراکی بین کاربران مختلف تقسیم می‌شود. یعنی اگر ترافیک خیلی زیادی به سایت همسایه وارد شود، ممکن است سایت شما هم تحت تاثیر قرار گرفته و کند شود. تعداد بازدید روزانه‌ای که هاست اشتراکی ایران سرور می‌تواند از آن پشتیبانی کند بین ۱۰ تا ۱۵ هزار بازدید روزانه است. با این هاست، اگر وبلاگ شخصی یا یک سایت معمولی دارید، هیچ مشکلی پیدا نخواهید کرد و هزینه مقرون به صرفه‌ای هم می‌پردازید.

هاست وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس، منابع زیادی مصرف می‌کند؛ به‌خصوص وقتی که افزونه‌های مختلف، از جمله ووکامرس را روی آن نصب کرده باشید! پس بهترین هاست برای وردپرس چیست؟

اگر از وردپرس استفاده می‌کنید، لازم است هاستی را بخرید که منابع بیشتری را در اختیار آن بگذارد. در این مواقع، هاست وردپرس یک انتخاب خوب است. چرا؟

چون:

  • هاست وردپرس، برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهینه شده است
  • با افزونه‌های وردپرس کاملاً سازگار است
  • با یک کلیک می‌توانید وردپرس را روی هاست خود نصب کنید
  • در هاست وردپرس از سرورهای قدرتمندتری استفاده شده است
  • تعداد کاربران مشترک سرور، در هاست وردپرسی کمتر است
  • یک لایه امنیتی مخصوص حملات وردپرس تعبیه شده که ایمنی را بالا می‌برد و از آسیب‌پذیری و نفوذ جلوگیری می‌کند

✅ در کل، بهترین هاست وردپرس، هاستی است که برای منابعی که وردپرس و ووکامرس مصرف می‌کنند و میزان بازدیدکنندگان وب‌سایت شما، بهینه شده باشد. پیشنهاد میکنم سری به مقالۀ هاست وردپرس چیست بزنید و در این باره بیشتر بخوانید.

به علاوه، توجه کنید که بازدید کاربران، بررسی محصولات متنوع، خرید و انجام تراکنش پرداخت فرایندهایی هستند که نیاز به پردازش اطلاعات دارند و اینجاست که سرعت و قدرت سرویس میزبانی شما به چالش کشیده می‌شود. در هاست وردپرس ایران سرور، از وب سرور اورجینال LiteSpeed، هارد NVME و سخت‌افزارهای قدرتمند استفاده شده و مشکل سرعت را نخواهید داشت.

مقایسه هاردهای هاست

یک نکته کوچک: هاست وردپرس با استفاده از سیستم عامل لینوکس مدیریت می‌شود.

هاست لینوکس و ویندوز

هاست لینوکس، به هاستی گفته می‌شود که سیستم عامل سرور آن، لینوکس باشد و هاست ویندوز هم به هاستی گفته می‌شود که سیستم عامل سرور آن ویندوز باشد.

هر دوی این هاست‌ها، در مقایسه با هاست وردپرس، کمی ضعیف‌تر هستند و به درد سایت‌هایی می‌خوردند که تازه راه‌اندازی شده‌اند و بازدید بالایی ندارند.

ما در مقاله دیگری، مفصل راجع به هاست ویندوز و لینوکس صحبت کردیم؛ پیشنهاد می‌کنم برای اینکه بتوانید با توجه به سیستم مدیریت محتوای سایت‌تان یا زبان برنامه‌نویسی آن، از بین هاست لینوکس و ویندوز یکی را انتخاب کنید، مقاله آشنایی با هاست ویندوز و لینوکس را بخوانید.

هاست ایران و هاست خارج

واقعیت این است که هر دو دسته داخلی و خارجی مزایایی نسبت به یکدیگر دارند. اما اگر جمعا این موضوع را بررسی کنیم، هاست‌های خارجی (خصوصا اروپایی) از کیفیت بهتری برخوردار هستند.

ادامه مطلب  گفت‌وگو با آقای مهندس محمد مسعودی، معاون بازرگانی شرکت صنام

از جمله مزایای هاست‌های خارجی آپ‌تایم بالاتر (قطعی کمتر) آن‌ها به‌دلیل برخورداری از زیرساخت بهتر و پیشرفته‌تر نسبت به هاست‌های داخلی است. همچنین سرعت دسترسی ربات‌های گوگل هم به سایت‌هایی که در سرورهای خارجی میزبانی می‌شوند، بیشتر از هاست‌های داخلی است.

در مقابل هاست‌های داخلی پینگ تایم پایین‌تری دارند. محدوده پینگ تایم برای هاست‌های پرسرعت باید کمتر از ۱۵۰ میلی ثانیه باشد. برای مثال در هاست‌های اروپایی ایران سرور که از دیتاسنترهای Hetzner آلمان و یا OVH و Online Net فرانسه ارائه می‌شود، این عدد در حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی ثانیه است. اما پینگ تایم هاست‌های ایرانی در حدود ۳۰ میلی‌ثانیه است.

همچنین در صورتی که یک سرویس CDN مثل کلودفلر برای سایت خود فعال کنید، این عدد به حدود ۸۰ میلی ثانیه می‌رسد.

هاست ایران یا خارج

این تفاوت ۵۰ میلی ثانیه با هاست‌های ایرانی برای کاربران قابل تشخیص نیست، اما در صورتی که قطعی‌های سایت شما زیاد باشد (که در هاست‌های ایرانی این مشکل به دلایل مختلف بیشتر وجود دارد) کاربران سایت شما ناراضی خواهند بود. همچنین قطعی سایت باعث افت رتبه‌های سایت شما در گوگل می‌شود.

⭐ پیشنهاد می‌کنم مقاله «برای سئو هاست ایران بهتر است یا خارج» را مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری در خصوص تاثیر هاست‌های داخلی و خارجی روی سئو کسب کنید.

 نکته مهم:  قدرت و سرعت سرویس میزبانی، تنها عامل تاثیرگذار بر سرعت وبسایت شما نیست، بلکه بهینه بودن محتوا اعم از تصاویر، ویدئوها و همچنین کدهای سایت نیز اهمیت زیادی دارد.

با این توضیحات نتیجه می‌گیریم که برای سایت‌های شخصی، وبلاگی، خبری و شرکتی، هاست‌های اشتراکی بهترین انتخاب میزبانی سایت هستند.

بهترین هاست برای فروشگاه اینترنتی

اما در مورد سایت‌های فروشگاهی باید به مواردی مثل تعداد بازدیدها، تعداد محصولات ارائه شده در سایت و تعداد تراکنش‌هایی که در طول روز انجام می‌شود، توجه کنیم.

معمولا بهترین هاست برای فروشگاه اینترنتی، یک هاست اشتراکی با منابع بالا است؛ چون در غیر این صورت ممکن است خیلی از مشتریان را به دلیل کندی صفحات از دست دهید. به سرعت سایت توجه ویژه‌ای داشته باشید. اگر تعداد کاربران شما به حدی رسید که در بارگذاری (Load) صفحات مشکل داشتید، وقت آن رسیده که سرویس میزبانی سایت خود را به سرور مجازی ارتقا دهید.

البته یک راهکار دیگر هم داریم؛ آن هم اینکه یک هاست جداگانه، به‌عنوان هاست ایمیل (برای سایت‌هایی که سروکارشان با ایمیل زیاد است) یا یک هاست دانلود (برای سایت‌های دانلود فایل، فیلم و موزیک) تهیه کنیم.

سرور مجازی (VPS)

توضیح سرور مجازی

وقتی که یک سرور اختصاصی قدرتمند با استفاده از تکنولوژی مجازی‌سازی به چند قسمت تقسیم می‌شود و در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، به هر یک از این قسمت‌ها سرور مجازی یا VPS می‌گوییم. در سرور مجازی، هر کاربر منابع مخصوص خودش را دارد و فعالیت‌های دیگر مشترکان، تاثیری روی سایت او نمی‌گذارد.

بهترین سرور مجازی برای سایت شما چیست؟

خب؛ این سرورها معمولا بر اساس میزان منابع شامل CPU، رم، فضای هارد و ترافیک طبقه‌بندی می‌شوند و ما می‌توانیم با توجه به نیاز سایت خود از این نوع سرویس میزبانی استفاده کنیم. در مورد تعداد بازدیدهایی که سرورهای مجازی می‌توانند پشتیبانی کنند، باید گفت این رقم به حدود ۱۰۰ هزار تا می‌رسد. مثلا یک فروشگاه ووکامرسی نسبتا سنگین با پلاگین‌های زیاد که روزانه حدود ۲۵ هزار بازدیدکننده دارد، بهتر است از سرور مجازی با حداقل ۸ گیگابایت رم استفاده کند.

سرور اختصاصی

سرور اختصاصی

قدرتمندترین حالت میزبانی از یک وب سایت در سرور اختصاصی اتفاق می‌افتد. با تهیه یک سرور اختصاصی منابع کامل یک سرور در اختیار سایت ما خواهد بود. سرورهای اختصاصی نیز معمولا با یک سیستم عامل سفارش داده می‌شوند. اما قابلیت مهم دیگر این است که با امکان مجازی‌سازی این سرورها می‌توانیم چندین سرور مجازی با سیستم عامل‌ها و کنترل پنل‌های مختلف داشته باشیم.

در تهیه سرورهای اختصاصی مواردی مثل مشخصات فنی (مانند CPU) و رم، دیتاسنتر میزبان، ترافیک ماهیانه، پورت اتصال، قابلیت ارتقا و … اهمیت زیادی دارد.

در صورتی که کسب‌وکار بزرگی با بیش از صدها هزار بازدید روزانه هستید، بهترین کار تهیه یک سرور اختصاصی است.

هاست ابری

هاست ابری نوعی سرویس میزبانی است که از چندین سرور مختلف برای توزیع مناسب بار و به حداکثر رساندن آپ‌تایم استفاده می‌کند. در کلوداین حالت وب‌سایتی که دارید می‌تواند به‌جای یک سرور اختصاصی، از چندین سرور استفاده کند که به هم متصل شده‌اند.
در هاست ابری اگر یک سرور از کار بیفتد، سرورهای دیگر جایگزین آن می‌شوند تا وب‌سایت همیشه آنلاین بماند و اطلاعات آن در دسترس مخاطبان باشند.

ادامه مطلب  ایده های تزیین هدیه شب یلدا برای داماد

قیمت هاست ابری، با توجه به سرعت و کیفیت خوبی که دارد، کاملاً مقرون‌به‌صرفه است و سایت‌های کوچک و بزرگ می‌توانید از آن استفاده کنند.

 

هاست پایتون

بعضی از سرویس‌های میزبانی هستند که برای یک منظور خاص بهینه‌سازی شده‌اند. هاست پایتون هم یکی از آن‌هاست. اگر سایت‌تان با زبان Python نوشته شده، با خرید هاست پایتون کارتان راحت‌تر می‌شود. چرا؟

چون این هاست از فریمورک محبوب جنگو (Django) و فلسک (Flask) پشتیبانی می‌کند و برای نصب ماژول‌های مورد نیاز پایتون بسیار انعطاف‌پذیر است.

برای اطلاع از هزینه این سرویس، به صفحۀ خرید هاست پایتون ایران‌سرور مراجعه کنید.

هاست دانلود

برخی سایت‌ها مختص دانلود فایل، ویدئو، موزیک و … هستند. اگر شما هم یکی از صاحبان این نوع سایت‌ها باشید، حتماً دوست دارید که کاربران بدون مشکل و با سرعت مناسب بتوانند فایل‌های دلخواهشان را دانلود کنند.

هاست دانلود برای همین طراحی شده است. شما می‌توانید در کنار هاست معمولی سایت‌تان، یک هاست دانلود، برای آپلود فایل‌هایی که قرار است دانلود شود تهیه کنید. اینطوری مشکل کندی ندارید و آپلود حجم زیادی فایل روی سرعت سایت‌تان تاثیر نمی‌گذارد.

در مقالۀ هاست دانلود چیست، صفر تا صد ویژگی‌های این نوع هاست را گفته‌ایم. اگر قصد خرید هاست دانلود را دارید، حتماً این مقاله را بخوانید.

برای اطلاع از قیمت، میزبان فضای اختصاص داده شده و تکنولوژی‌های به‌کاررفته در این سرویس، از صفحه هاست دانلود ایران سرور بازدید کنید.

هاست ایمیل

در صورتی که ایمیل نقش اساسی در کسب‌وکار شما دارد، بهتر است که به فکر تهیه یک هاست مخصوص برای آن باشید. هاست ایمیل مختص میزبانی ایمیل‌ها است و جدا از هاست اصلی سایت تهیه می‌شود.

با داشتن هاست ایمیل به بالا رفتن سرعت وب‌سایت یا فروشگاه (در مقیاس بزرگ) کمک می‌کنید؛ همچنین مشکل اسپم تاحد زیادی رفع شده و می‌توانید به دقت وضعیت ایمیل‌ها را رصد کنید. اطلاعات بیشتر و نکات فنی مربط به خرید بهترین هاست ایمیل را در مقاله هاست ایمیل چیست حتماً بخوانید.

برای اطلاع از قیمت، به صفحه خرید هاست ایمیل مراجعه کنید.

چطور هاست بخریم؟

در حال حاضر سایت‌های زیادی هستند که سرویس‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. اگر می‌خواهید هاست بخرید، فاکتورهایی که گفتیم را مدنظر قرار دهید. علاوه بر تمام موارد گفته شده، سرعت آپ‌تایم بالا و همچنین کیفیت دیتاسنترها تاثیر زیادی روی هر سرویس خواهد داشت.

برای خرید هاست شما باید به سایت یکی از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات هاستینگ مراجعه کنید.

ایران سرور یکی از شرکت‌های باسابقه در ایران است که انواع هاست، سرور مجازی، سرور اختصاصی، دامنه و … را می‌توانید از آن تهیه کنید. تیم قوی پشتیبانی ایران‌سرور آماده راهنمایی شماست و هر زمان نیاز به رفع مشکلی بود، می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید.

در آخر …

برای جمع بندی مطالبی که ارائه شد حتما نکات مهم زیر را در خرید هاست در نظر بگیرید.

  • بررسی نوع سایت وبلاگی/خبری، شرکتی، فروشگاهی و …
  • اعتبار شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی
  • تعداد بازدید روزانه از سایت
  • بهینه بودن سایت و محتوای آن
  • آپتایم هاست
  • مشخصات سرور اصلی هاست
  • دسترسی‌های مورد نیاز در سرویس میزبانی

شما هم حتما تجربیاتی در این زمینه دارید. خیلی خوشحال می‌شویم که تجربیات خود را در قسمت کامنت‌ها با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

***

سوالات متداول

چه هاستی بخریم؟

برای خرید بهترین هاست، ابتدا باید نیازهای وب‌سایت خودتان را بسنجید و بعد با فاکتورهای مهمی که در این مقاله توضیح می‌دهیم، (مثل منابع، آپ‌تایم، کنترل پنل، پهنای باند) هاست مناسب و به‌صرفه‌ای را انتخاب کنید.

هاست سی پنل یا دایرکت ادمین؟ کدام بهتر است؟

باتوجه به تحریم بودن ایران و عدم ارائه لایسنس قانونی برای cPanel، توصیه ما این است که ریسک را کنار گذاشته و از هاست دایرکت ادمین استفاده کنید.

 

حتما ببینید

تعویض مفصل زانو

تعویض مفصل زانو

بازگشت به حرکت و زندگی فعال با جراحی تعویض مفصل زانو در دنیای امروز با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *